5 motorcykeldelar som vi alla skulle klara oss utan

Att köra motorcykel är både roligt och spännande, men faktum är att de kräver en hel del tillsyn och skötsel för att man ska få köra dem på vägen. Ibland kan det till och med krävas att man byter en del av dess delar. Motorcyklister är sällan mekaniker, de vill vara ute på vägen och inte i garaget och laga motorcykeln igen och igen. Även om de flesta delar på en motorcykel är nödvändiga så är inte alla det och det kunde spara de flesta motorcyklister en hel den tid om inte dessa fanns.

  • Bromsen – När man kör en motorcykel så är man ute efter fart, det finns inget användningsområde för en broms och de flesta motorcyklister skulle istället anse att man kunde byta ut bromsen med en extra gas. För det är någonting som du helst enkelt inte skulle klara dig utan.
  • För liten bränsledunk85ae82005b947ccbd9a51149eb369c0b – Man vill kunna resa så långt som möjligt utan att få stopp på sin motorcykel. Förse därför de allra flesta motorcyklar med en större pump. Det kommer att löna sig i längden.
  • Backspegeln – Endast i vägen, en motorcyklist backar inte utan kör motorcykeln endast framåt vilket gör denna del totalt onödig och förstör helhetsintrycket av motorcykeln i de allra flesta fall. Om fler i trafiken skulle välja att fokusera framåt istället för bakåt skulle färre olyckor ske.
  • Hastighetsmätare – De flesta motorcyklister är ute efter en fantastisk känsla av frihet, fart och adrenalin. Att ha koll i form av en hastighetsmätare i form av hur fort det går förstör lite det fantastiska intrycket. Du vill inte veta – hastighetsskyltar ska inte gälla dig.
  • Nummerplåt – Kan vara bra om din motorcykel skulle försvinna spårlöst men i annat fall så sätter den endast ned det fantastiska helhetsintrycket. Ingenting förstör spänningen så mycket som en nummerplåt på din nyinköpta och nyligen lackerade pärla.