Anonyma fartsyndare – steg för steg guide

När man kör en Ducati så är det vanligt att man bara vill ha mer och mer. Den vanligaste faran hos motorcyklister är att man snabbt vill komma upp i en ännu högre fart och letar efter nya adrenalinkickar. Detta blir snabbt ett beroende och då ska man veta att man inte är ensam. Det finns många anonyma fartsyndare som har scrambler-motorcycleen Ducati motorcykel och detta är ett beroende som man bör vara medveten om kan uppkomma när man införskaffar en superbike.

Om man upplever att man har problem med att kontrollera hastigheten med sin Ducati och känner att man blir en trafikfara för sina medtrafikanter, exempelvis genom att man börjat att utmana ödet med och mer, så är det första man kan göra för att bryta sitt beteende att erkänna för sig själv att man har ett problem. Därefter så är det dags att erkänna för sin omgivning.

Många fartsyndare brukar undvika de miljöer i början där de har en tendens att synda lite extra och det kan vara en god ide när man vill komma ifrån beroendet. Man behöver dessutom erkänna för människor i sin närhet att man har ett problem. Genom att man gör det så kan de hjälpa en att bryta mönstret. Du ska alltid veta att du inte är ensam om ditt problem och att bli en anonym fartsyndare är inga märkligheter alls. Ofta är det adrenalinet som lockar och adrenalinet i sig utlöser hormoner som är starkt beroendeframkallande.

Det finns många som har detta problem och det är viktigt att de kommer i kontakt med varandra. På så sätt kan man hjälpa andra samtidigt som man hjälper sig själv. Att vara fartsyndare är någonting som går att bota och om du vet med dig att du har en missbrukshistorik bör du undvika att köpa en Ducati motorcykel.