Motorcykelrace – En del av Harley Davidsons historia

Alla som kan något om motorcyklar känner naturligtvis till Harley Davidson. Men det kanske inte är många som vet att den har funnits i drygt 100 år. Det är många som kanske drömmer om att få ha sin egen HD, och det är inte så konstigt på grund av vilka fenomenala motorcyklar och modeller Harley Davidson har tillverkat genom åren.

harley-davidson-883-iron-1e9e0e5c7520d557efa56d0e54bdda43Genom att företaget startade med en motorcykel som William hade skapat, för att sedan delta i olika race i början av 1900-talet gjorde det motorcykeln populär bland folket. Att sedan dessutom den amerikanska polisen började använda Harley Davidson som polismotorcykel gjorde den ännu mer efterfrågad.

Harley Davidson står för säkerhet och trygghet medan man åker längs vägar och gator. Att sedan äga en HD gör att det även utstrålar lyx och glamour på ett vettigt sätt. Harley Davidson och HD-gängen har fått mycket uppmärksamhet och förekommer ofta som element i filmer, tv-serier, slotspel och dataspel. Om du laddar ner Lucky Nugget appen och browsar igenom slotspelen blir det svårt att undvika avbildningar av motorcyklar.

HD är ett av få företag som har tillverkat och levererat motorcyklar som MC-förare världen över verkligen älskar. Efterfrågan finns fortfarande efter alla dessa år och det är status att äga en Harley Davidson. Det är många som drömmer om att äga en sådan, om inte annat för att skryta lite. För att äga en Harley Davidson är en bedrift och status i sig.

När man väl har bestämt sig för att skaffa en så vet föraren att det är en mycket stabil, hederlig motorcykel som funkar att köra i alla väder. Som samtidigt kommer att fungera år ut och år in.